QMUSIC THE PARTY – 4 UUR FOUT! – STRAMPROY DEFINITIEF AFGELAST

Vol goede moed zijn wij eind 2019 begonnen met de voorbereidingen voor de organisatie van een QMusic Party in Stramproy. Alles verliep volgens plan totdat in maart 2020 de Coronapandemie uitbrak. Al snel was ons duidelijk dat de QMusic Party in juni 2020 géén doorgang kon vinden. Na overleg met het boekingskantoor werd de QMusic Party doorgeschoven naar juni 2021. De mensen die hun geld terug wilden kregen dat ook zonder probleem teruggestort.

In de tussentijd bleef het virus zich verspreiden en op dit moment kunnen we dan ook concluderen dat het organiseren van een QMusic Party in juni 2021 nog steeds géén optie is.

Na wederom overleg met het boekingskantoor te hebben gehad heeft het bestuur van schutterij St. Antonius Stramproy 1475 besloten om de QMusic Party dan ook definitief af te gelasten.

Tickets

De mensen die via YourTicketProvider tickets gekocht hebben zullen het geld binnenkort teruggestort krijgen.

Mensen die tickets gekocht hebben bij de JUMBO in Stramproy kunnen het aankoopbedrag contant terug ontvangen. Wij bieden hun de mogelijkheid, rekening houdende met de Coronamaatregelen, om op zaterdag 10 april of zaterdag 17 april de tickets in te komen leveren.

Dat is mogelijk tussen 10.00 – 13.00 uur in ons clubgebouw aan de Lochtstraat 8a te Stramproy.