Pleinfieëst Stramproy

Logo pleinfieest 2016Op 16 en 17 juli a.s. zal het Kerkplein van Stramproy het podium vormen voor het Roojer Pleinfieëst. Een 4-tal Roojer verenigingen, te weten de Schutterijen St. Catharina en St. Antonius, het Gemengd koor Da Capo en Fanfare St. Willibrordus, verenigd in de Stichting Royer Muziek zijn dan verantwoordelijk voor een gezellig Pleinfieëst.
Uiteraard zal het aan een natje en droogje niet ontbreken.
Verder zal een immense parasol onze gasten beschermen tegen mogelijk felle zon !

Onder het motto “Rooj Laeftj” kunt u 2 dagen volop genieten van de vele activiteiten:

Op zaterdag 16 juli neemt volleybalvereniging STRAVOC de aftrap met een heus Beach-volleybaltoernooi. STRAVOC viert dit jaar haar 50-jarig bestaansfeest . Het toernooi start zaterdag 16 juli om 10:00 uur met een voorronde waarin 2 Stravoc-teams (H1 en D1 selectie) zich kunnen plaatsen voor het hoofdtoernooi. De finales zullen vanaf 18:30 gespeeld worden. De locatie van dit toernooi is ons eigen kerkplein in Stramproy, welke wordt voorzien van 2 grote zandbakken.

Op zaterdagavond zal vanaf 20:30 uur niemand minder dan BLIZZERT de avond muzikaal gaan opluisteren. Dé band die zorgt voor een nieuwe beleving. 100% interactief, energiek en voorzien van een enorme dosis enthousiasme. Muzikale hoogstandjes speciaal voor jou gemaakt. Het ‘lot’ ligt in jouw handen. App je verzoeknummer, te zingen karaoke lied, huwelijksaanzoek, foto of muziekgenre via de speciale Blizzert App naar het podium en maak een grote kans dat juist jij het winnende ‘Ticket to enjoy’ ontvangt, om zo een onvergetelijke avond te beleven. Visuals, videoclips, entertainment, karaoke, meezingen, drankje doen op het podium met de band; alles komt voorbij deze avond. Kijk gerust eens op www.blizzert.nl voor een impressie. De entree is gratis dus thuis blijven is geen optie !

Op zondag 17 juli is er van 11:00 tot 17:00 uur een grote braderie op en rond het kerkplein van Stramproy. Ook lokale ondernemers zullen hieraan deelnemen. En natuurlijk wordt er ook aan de kleintjes gedacht; naast enkele luchtkussens zal er een draaimolen en bungee-jump aanwezig zijn.

Verder zullen van 13:30 tot 16:30 uur de lokale muziekverenigingen hun bijdrage leveren aan dit Roojer Pleinfieëst. In willekeurige volgorde zullen optreden: Sing4you – Jeugdfanfare Elturo – Basisschool-leerlingen – Percussiegroep – Gemengd koor Da Capo – Schutterijen St. Catharina en St. Antonius – fanfare St. Willibrordus.

We heten u van harte welkom tijdens het Roojer Pleinfieëst 2016.