Opening seizoen

Op 1e Paasdag werd traditiegetrouw het schietseizoen geopend. De kinderen van de basisschool mochten beginnen met het zoeken van de paaseieren. Aansluitend werden de jubilarissen gehuldigd. Alle jubilarissen van 2020, 2021 en 2022 werden tezamen in het zonnetje gezet. In de afgelopen 2 jaar was het, vanwege Corona, immers onmogelijk om de jubilarissen te huldigen.

Namens de LBT (Limburgse Bond van Tamboerkorpsen) was Jeanette Terstappen aanwezig en bondsvoorzitter Theo Looymans was namens de OLS-federatie naar zijn zustervereniging gekomen om de medailles en oorkondes uit te reiken.

Achtereenvolgens ontvingen Thea Peymen (5 jaar OLS), Truus Haex (5 jaar OLS), Pascal Feller (5 jaar OLS), Maurice Feller (10 jaar LBT), Leon Kusters (12,5 jaar OLS), Annie Coenen (25 jaar OLS), Erik Kunnen (40 jaar OLS), Frans Verhaag (40 Jaar OLS) en Michael Bongers (60 jaar OLS) hun onderscheiding met bijbehorende oorkonde.

Aansluitend bracht de drumband hun een serenade en konden buiten de eerste schoten van het nieuwe seizoen gelost worden. De overige foto’s zijn hier te zien.