Investituur Rode Leeuw

Vanmiddag werd Tjeu Haex opgenomen als lid in de Orde van de Edele Eed Broederschap van de Soevereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus. Een welverdiende onderscheiding voor Tjeu die zich al jaren op talloze terreinen verdienstelijk maakt voor onze schutterij.

Patroonsfeest

Zoals bekend viert onze vereniging aanstaande zaterdag 19-1 het jaarlijks patroonsfeest. Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit: 14.30 uur  verzamelen in uniform bij “bistro Koos” 15.00 uur  aanvang H. Mis 16.00 uur  vertrek in optocht naar “bistro Koos” 19.00 uur  vertrek naar “zaal van Loon” Het bestuur wenst alle leden, ereleden en …

Lees meerPatroonsfeest

Kaarten

Aanstaande vrijdag, 14 december, is de laatste kaartavond van dit winterseizoen. Aanvang 20.00 uur in de kantine van voetbalclub Brevendia.

Uitslag Wullumfieëst

Gisterenavond werd er weer om de Wullem-trofee gestreden. Na het verorberen van kerboet, heste en huidkieës kon de strijd beginnen. In de tussentijd kon er ook naar foto’s uit de “oude doos” worden gekeken. Uitslag: 1e – Frans Verhaag – Jac Pleunis – Thijs Jacobs 2e – Tjeu Haex – Ad Indenkleef – Bert Peunis …

Lees meerUitslag Wullumfieëst

Wullem fieëst

Onder het genot van huidkieës, heste en kerboet zullen aanstaande zaterdag diverse drietallen weer strijden om de Wullem-trofee. Aanvang 20.00 uur in ut Heier Heufke.

27 oktober windbuksschieten

Aanstaande zaterdag is de laatste zaterdag van de maand en dus startten we weer met het windbuksschieten. Persoonlijk en met drietallen. Aanvang 20.00 uur in ut Heier Heufke. Alle leden, partners en ereleden zijn van harte welkom.