Jack Gubbels weer koning

Vandaag werd er door de schutters van St. Antonius weer gestreden om het koningschap.

Onder een stralend zonnetje werd omstreeks 13.30 uur vanuit ut Heier Heufke koers gezet richting koning Jack Gubbels. En dat waren vlot 2 km, want onze koning woont niet in “de Hei” maar in “Turp”. Na de gebruikelijke toespraakjes en bedankjes werden er nog enkele Jupilertjes genuttigd waarna het hele gezelschap weer een trip van 2 km terug naar het clubgebouw mocht maken.

Om de inwendige mens te versterken stond er bij terugkomst in ut Heier Heufke een koffietafel (zoals altijd weer prima verzorgd door de leden van buurtvereniging “de Hei”) klaar.

Omstreeks 16.30 uur kon er gestart worden met de schietwedstrijden. De vogel van de alternatieve koning(in) kwam als eerste naar beneden. Het laatste en winnende schot werd gelost door Manuela van de Sande. Niet veel later moest ook de “vogel” bij de heren er aan geloven. En, net als vorig jaar, was het Jack Gubbels die de vogel met een welgemikt schot naar beneden haalde. Net nadat iedereen Jack gefeliciteerd had kwam er ook een einde aan de wedstrijd bij de jeugd. Ook hier weer dezelfde winnaar als vorig jaar: Noud Krops.

Bestuur en leden feliciteren Noud, Manuela en Jack met deze prachtige prestaties.